Onze diensten

sierbestrating amsinfra

(Sier) Bestrating

Voor al uw (sier)bestratings- werkzaamheden bent u bij ons aan het juiste adres. Met meer dan 14 jaar ervaring kunnen wij u advies op maat geven, waardoor uw tuin aan al uw wensen voldoet. Niets is te gek! Kwaliteit staat bij ons voorop.

Herbestrating amsinfra

Herbestrating

Voor vele is het niet mogelijk om alles met nieuw materiaal aan te leggen, bijvoorbeeld omdat het budget niet toereikend is. Daarom kunnen wij uw nog goede oude materialen hergbruiken, zodat er toch nieuw leven in uw tuin wordt geblazen. Bij hebestrating worden tevens de verzakkingen gecorrigeerd.

Complete tuinen aanleggen amsinfra

Complete tuinen aanleggen

Bij het aanleggen van een complete tuin, kunt u alles uit handen geven. We nemen al uw wensen mee en proberen deze zo goed mogelijk toe te passen in het eindresultaat. Samen creëren wij een tuin waarin u heerlijk kunt genieten!

Machinaal bestraten

Vanuit de arbo-wet verplichten vele gemeenten dat bijna alle bestratingswerkzaamheden machinaal aangebracht moeten worden. Dit is voor ons geen enkel probleem. Door middel van de nieuwste technieken en bestratingsklemmen, kunnen wij verschillende soorten verhardingen in diverse legverbanden aanbrengen. Hierdoor kunnen we elk project snel en vakkundig uitvoeren.

Bedrijventerreinen

Veel bedrijven stellen vaak hoge eisen aan de verharding op hun terrein. Ze willen zo min mogelijk verzakkingen en een zo goed mogelijke afwatering, denk hierbij bijvoorbeeld aan parkeerplaatsen. Door verschillende soorten voorbereidend werk uit te voeren is dit allemaal haalbaar. Het toepassen van menggranulaat als fundering of het aanbrengen van riool en afwateringssystemen is hier een voorbeeld van. Hierdoor kunnen wij onze kwaliteit waarborgen.

Bedrijfstuinen

Een bedrijfstuin is voor zowel het bedrijf als het personeel erg belangrijk. Het bedrijf wil zo professioneel en representatief mogelijk overkomen op haar klanten. De tuin moet toegankelijk zijn zonder enig struikelgevaar. Vaak willen bedrijven ook een plekje buiten voor het personeel, zodat zij ook even kunnen relaxen. Denk hierbij aan rookgedeeltes of een terras. Samen kunnen wij alle wensen realiseren!

Grondwerk & Riolering

Voor al uw grond en rioleringswerkzaamheden kunt u ook bij ons terrecht. Denk hierbij aan het volgende:

  • vervoer van grond en zand
  • aanbrengen en verdichten van verschillend soort materiaal
  • het ontgraven van diverse terreinen
  • aanbrengen van putten/kolken en andere rioleringssystemen

Tuinonderhoud

Bent u het zat om elk jaar onkruid te verwijderen of bladafval op te ruimen? Dan bent u geschikt voor het tuinonderhoud van Kerstens Bestratingen & Tuinen. Jaarlijks komen we langs om kleine verzakkingen te repareren en om uw beplanting bij te snoeien. Het blad- en snoeiafval ruimen we op en voeren we af. Zo heeft u er verder geen omkijken na!

Tuinonderhoud

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. 

Onze partners

Wij werken al enige tijd zeer prettig samen met de volgende partners. Werken wij binnenkort ook samen?

Sluit Menu